Jag var inte lika bra på att fälla träd som jag trodde

God eftermiddag och välkommen till ett inlägg som kommer få dig att falla ner på jorden. Lite fyndig var jag allt, nej men dagens inlägg ska nämligen handla om trädfällning i Borlänge och företaget J. Lindeströms Entreprenad.

Jag blev näst intill tvingad till att anlita det här företaget, då min fru inte riktigt tyckte att jag klarade av att fälla träden på vår tomt. Jag hade tagit mig an uppdraget och hade börjat, efter ett fällt träd tyckte min fru att jag hade gjort tillräckligt. Därför anlitade vi det här företaget som fick fortsätta med min påbörjade trädfällning i Borlänge, som de med glädje gjorde. Trots att jag själv tyckte att jag hade lyckats jättebra med fällningen får jag nog ändå säga att de kunde göra det bättre, de är ju trots allt erfarna inom området. De kunde ge oss ett resultat som både de och vi kunde vara nöjda över, även om jag innerst inne tyckte att jag gjort det lika bra. Efter att de var färdiga med vår trädfällning i Borlänge var jag dock inte lika stolt över min insats, de hade lyckats så mycket bättre än mig, man såg klart och tydligt vilket träd jag hade fällt och vilka de hade fällt. Jag fick helt enkelt bara svälja min stolthet och erkänna att deras jobb var mycket mer professionellt och väl genomfört än mitt, min fru försökte visa för mig hur stolt hon var över mig men jag vet att hon inners inne var väldigt glad att jag gick med på att anlita det här företaget för trädfällning i Borlänge.